Sähköposti- ja ryhmätyöohjelmisto


Zimbra VAR

Avoimeen lähdekoodiin perustuva Zimbra on nykyaikaisin ja innovatiivisin sähköposti- ja ryhmätyöohjelmisto, joka soveltuu niin yritysten, palveluntarjoajien, oppilaitosten kuin julkishallinnonkin tarpeisiin. Zimbran kaupallisella ratkaisulla on jo yli 50 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti ja yli 100 000 Suomessa.

Skaalautuvuutta ja monipuolisia ominaisuuksia

Zimbra sisältää 24/7-tukipalvelut ja sertifioidut päivitykset sekä sähköposti- ja ryhmätyöympäristöissä vaadittavia lisäominaisuuksia, kuten

  • Reaaliaikainen sähköpostilaatikoiden varmuuskopiointi
  • Integroitu spam- ja virus-skannaus
  • Monipuoliset hakemistopalvelut
Zimbra Collaboration Server
Zimbra Desktop Clientin ja muiden asiakasohjelmistojen lisäksi järjestelmää voi käyttää AJAX-tekniikkaan perustuvalla Zimbra Web Clientilla. Sen monipuolinen web-käyttöliittymä liittää yhteen ennennäkemättömällä tavalla mm. sähköpostin, kontaktit, jaetut kalenterit, VoIPin, ja online-julkaisun.

Standardoidut liitännät (IMAP/POP/iCal/CalDAV) sekä MAPI ja iSync ovat myös tuettuja, jolloin saavutetaan täydellinen yhteensopivuus useiden eri asiakasohjelmistojen kanssa, kuten Microsoft Outlookin, Apple Desktop Suiten ja Mozilla Thunderbirdin kanssa. Zimbrassa on myös suorat liitynnät älypuhelimiin (mm. Blackberry, iPhone, Windows 5+, Palm, Symbian OS).

Zimbran ylläpitoon on käytettävissä tehokas web-pohjainen hallintakäyttöliittymä sekä vaihtoehtoisesti perinteinen komentoriviliittymä.

Linkkejä
 
  Copyright © 2007-2016 Zimios Oy